YEMEK ADI: SOMON TARTAR PORSİYON MİKTARI: 6 PAX TALİMATLAR: Somonu önce şeritler
MALZEMELER MİKTAR halinde kesin. Küp haline getirip
SOMON FİLETO 300 GR pişmesi için tuz ekleyin kenarını
KIRMIZI BİBER 1 AD. alın. Ananas dilimlerini küp halde
DİLİM ANANAS 25 GR. kesip somonlara ekleyin.
KIRMIZI SOĞAN 1 AD. Frenk soğanları kesip onlarıda
DAL DEREOTU 20 GR somona ekleyin. Küp kestiğiniz
KAŞIK LİMON SUYU 7 CL kırmızı biberi, soğanı ekleyin.
LİMON RENDESİ 10 GR. Limonu rendeleyip ekleyin.
KAŞIK ZEYTİNYAĞI 30 GR. zeytinyağı ve limon suyunu
FRENK SOĞANI ¼ ekleyip. Karıştırıp servis edin.
TUZ